Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja

A Strathmann GmbH & Co KG a MÁESZ stratégiaia partnere

Lapozható információk

Lapozható információk a tejcukorérzékenységről és a prosztatagyulladásról

Hasznos információk a prosztata-gondokról

Hasznos információk a prosztata-gondokról

Tejcukorérzékenység

Információk a tejcukor-érzékenységről, a Laluk 4500 enzim tartalmú kapszuláról

Tejcukorérzékenység, laktózintolerancia, teszt...

Tejcukorérzékenység, laktózintolerancia, teszt...

A A A

A Laluk 4500 kapszula tartalmát -laktóz tartalmú élelmiszer fogyasztása előtt- közvetlenül az elfogyasztásra szánt folyékony élelmiszerbe kell keverni, vagy rászórni a szilárd étel tetejére (az étel hőmérséklete ne haladja meg az 50oC-t). Rövid várakozási idő (5-10 perc) után az étel minden további teendő nélkül fogyasztható. A laktáz enzim hőérzékeny, ezért hozzáadása után már ne melegítse az ételt 60oC fölé. A kapszulában lévő por ízetlen, az étel állagát és ízét nem befolyásolja. Bővebben a Laluk 4500 kapszuláról